Maaltijdsoep van Hollandse schotel
15 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bak de Hollandse schotel zoals aangegeven op de verpakking
- Voeg de bouillon toe en laat het 10 min. zachtjes koken
- Pureer de soep in een blender en voeg naar smaak eventueel wat zout en peper toe
- Giet de soep terug in de pan en meng de crème fraîche er doorheen
- Snijd ringen van de zoete ui en bak ze goudbruin in wat olie en leg ze daarna op keukenpapier
- Serveer de soep met daarop de uienringen, de fijngesneden bieslook en de peterselie
- Super lekker met grof bruin breekbrood
Drinksuggestie: Sauvignon Blanc
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 360 kcal
- 24 g vet waarvan 9 g verzadigd
- 27 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 4 g vezels
- 2,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen